Com puc generar i exportar un informe de despeses com a administrador d'Airbnb per a viatges de negocis?

Des del tauler de control d'Airbnb per a viatges de negocis, pots generar informes que indiquin el nombre de nits que han reservat els viatgers, l'import total gastat i la tarifa mitjana diària de les reserves.

Per generar un informe:

1. Accedeix al tauler de control d'Airbnb per a viatges de negocis i fes clic a Informes.
    2. Des del menú de filtres desplegable, selecciona Tots els viatges de l'empresa o bé Viatges que he reservat i llavors selecciona la franja de dates que vols que inclogui el teu informe (per exemple: mes actual o darrer mes).
    3. Les dades de l'informe s'actualitzaran en funció del que hagis seleccionat.
    4. Si vols exportar l'informe a un fitxer CSV, fes clic a Exporta a CSV.
    5. Quan el fitxer CSV estigui llest, rebràs un correu electrònic amb un enllaç per descarregar-lo.