Com puc reservar un allotjament d'Airbnb per a una reunió o un esdeveniment?

Airbnb ofereix anuncis arreu del món que són aptes per fer reunions d'equip i trobades fora de l'oficina. Aquests allotjaments estan equipats amb serveis com ara wifi gratuïta i espais on es pot treballar amb l'ordinador portàtil. A més, accepten reunions d'equip i esdeveniments.

Per cercar aquests anuncis:

1. A la pàgina d'inici d'Airbnb, introdueix la teva destinació a la barra de cerca i després selecciona Allotjaments
    2. Fes clic a Dates i introdueix les dates del viatge (si encara no les saps o ets flexible, pots fer-ho més endavant).
    3. Clica l'opció Més filtres.
    4. A l'apartat Normes de la casa selecciona Apte per a esdeveniments.
    5. Fes clic a Mostra … allotjaments.

També pots buscar allotjaments a Airbnb que estiguin preparats per treballar en equip.

Els anuncis d'Airbnb s'han de reservar durant almenys una nit, encara que només necessitis l'espai durant el dia. Si el teu esdeveniment té uns requisits especials, et recomanem que enviïs un missatge a l'amfitrió per acordar-ne les condicions.