Com puc afegir un domini de correu electrònic d'empresa al meu compte d'Airbnb per a viatges de negocis?

Com a administrador de viatges, pots donar accés al programa d'Airbnb per a viatges de negocis de la teva empresa als treballadors que tinguin una adreça electrònica verificada que acabi en algun dels dominis de l'empresa.

Per afegir un domini a la teva empresa:

1. Inicia sessió al teu compte d'Airbnb i accedeix al Tauler de control d'Airbnb per a viatges de negocis.
    2. Fes clic a la teva foto de perfil i, a continuació, a Configuració.
    3. Selecciona la pestanya Informació del compte.
    4. Fes clic a + Afegeix domini.

Introdueix un nou domini i fes clic a Afegeix.

Has de verificar el domini de correu electrònic introduint una adreça electrònica que faci servir aquest domini i a la qual tinguis accés. Introdueix l'adreça electrònica i fes clic a Envia el correu electrònic. Rebràs un correu electrònic amb les instruccions per verificar el domini.