Puc utilitzar Airbnb per a viatges de negocis si la meva empresa no està registrada al programa?

Encara que la teva empresa no estigui inscrita a Airbnb per a viatges de negocis, pots configurar el teu compte per a aquest tipus d'estades.

Per fer-ho:

1. Accedeix a airbnb.cat i ves a Edita el perfil.
    2. Desplaça't fins a la secció Viatges de negocis.
    3. Fes clic a + Afegeix una adreça electrònica d'empresa per afegir la teva.

A partir d'aquest moment, quan facis una reserva a Airbnb per motius de feina, assegura't d'identificar la reserva com a viatge de negocis.

Recorda que, encara que siguis una petita empresa sense treballadors, pots registrar-te al programa d'Airbnb per a viatges de negocis.