Com puc eliminar algú del meu programa d'Airbnb per a viatges de negocis?

Per eliminar un treballador del teu programa Airbnb per a viatges de negocis:

1. Inicia sessió al teu compte d'Airbnb i ves altauler de control d'Airbnb per a viatges de negocis.
    2. Introdueix el nom del treballador a la barra de cerca o navega per la llista de treballadors del tauler de control.
    3. Un cop hagis trobat el treballador que vols eliminar, fes clic al seu nom.
    4. Fes clic a Elimina l'usuari.
    5. Quan se't demani que confirmis l'acció, fes clic a Confirma.

Eliminar un treballador antic

Si un treballador antic amb una adreça electrònica no confirmada no té cap viatge actiu, pots eliminar-lo immediatament del programa d'Airbnb per a viatges de negocis.

1. Inicia sessió al teu compte d'Airbnb i ves al tauler de control d'Airbnb per a viatges de negocis.
    2. Fes clic a la icona de notificacions a la barra de navegació.
    3. A la secció Sol·licituds de treballadors pendents fes clic a Treballadors sense confirmar.
    4. Cerca el treballador que vols eliminar i fes clic a Elimina.
    5. A la notificació de la seva pàgina de perfil, fes clic al botó personalitzat Elimina.
    6. Al missatge de confirmació que apareix, fes clic a Elimina.
    7. El viatger s'eliminarà immediatament del programa de la teva empresa.

Si té un viatge actiu reservat amb un mètode de pagament personal:

1. Cerca el treballador seguint els passos de l'1 al 4 anteriors.
    2. Fes clic a Revisa el viatge.
    3. A l'itinerari del viatge, fes clic a l'enllaç per veure el viatge a la pàgina de perfil del viatger.
    4. Per eliminar el viatger del programa de la teva empresa, fes clic al botó Sol·licita l'eliminació.
    5. Afegeix un comentari a la sol·licitud per eliminar-lo i fes clic a Envia una sol·licitud.

L'equip d'atenció al client de la nostra comunitat es posarà en contacte amb tu un cop hagin revisat la teva sol·licitud de cancel·lació. La cancel·lació està subjecta a la política de cancel·lació de l'anunci.

Si té un viatge de feina actiu reservat amb un mètode de pagament de l'empresa, pots obtenir més informació sobre com cancel·lar el viatge i eliminar l'usuari del programa.