Salta
    Navega cap endavant per accedir als resultats suggerits

    Com cancel·lo o desactivo el meu compte?

    Desactivar el compte

    Per desactivar el compte, has d'iniciar la sessió en un ordinador o a través d'un navegador (és a dir, sense obrir l'aplicació d'Airbnb). Després, has d'entrar a la secció Gestiona les teves dades.

    Quan desactivis el compte:

    • El teu perfil quedarà amagat.
    • Si ets amfitrió, els teus anuncis s'amagaran.
    • Hi ha informació que pot quedar visible per a altres usuaris, com ara les avaluacions que has fet.
    • Conservarem les dades del teu compte perquè puguis reactivar-lo en un futur.

    Si vols reactivar el compte, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres.

    Si ets amfitrió i només vols desactivar un anunci en lloc del teu compte, aquí t'expliquem com fer-ho.

    Eliminar el compte

    Si vols tancar i eliminar el compte de forma permanent, pots fer-ho a la secció Gestiona les teves dades.

    Quan eliminis el compte:

    • Verificarem la teva identitat per motius de seguretat abans d'acceptar la sol·licitud d'eliminació.
    • Un cop tramitada la sol·licitud, eliminarem les teves dades personals de forma permanent, excepte la informació que estem obligats a conservar legalment o que la llei ens permet conservar, tal com es descriu a la nostra Política de privacitat.

    Un cop hagis suprimit el compte, no podràs reactivar-lo ni recuperar-ne la informació o tornar-hi a accedir. Si vols tornar a fer servir la plataforma d'Airbnb, hauràs de crear un compte nou. Si tens dubtes sobre com exercir els teus drets respecte a les dades personals, aquí trobaràs més informació.

    Has rebut l'ajuda que buscaves?
    Articles relacionats