Salta
Navega cap endavant per accedir als resultats suggerits

    Com cancel·lo o desactivo el meu compte?

    Pots desactivar el teu compte de manera temporal i reactivar-lo més endavant o bé eliminar-lo definitivament.

    Desactivar el compte

    Per desactivar el compte, has d'iniciar la sessió en un ordinador o a través d'un navegador (és a dir, no ho pots fer amb l'aplicació d'Airbnb) i, a continuació, has d'entrar a Gestiona les teves dades.

    Quan desactivis el compte:

    • El teu perfil quedarà amagat.
    • Si fas d'amfitrió, els teus anuncis s'amagaran.
    • Hi ha informació que pot quedar visible per a altres usuaris, com ara les avaluacions que has fet.
    • Conservarem les dades del teu compte perquè puguis tornar-lo a activar en un futur.

    Quan vulguis reactivar el compte, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres.

    Si fas d'amfitrió i només vols desactivar un anunci, en lloc de desactivar el compte, en aquest article t'expliquem com fer-ho.

    Eliminar el compte

    Si vols tancar el compte i eliminar-lo de forma permanent, pots fer-ho a Gestiona les teves dades.

    Quan eliminis el compte:

    • Per motius de seguretat, verificarem la teva identitat abans d'acceptar la sol·licitud d'eliminació.
    • Un cop tramitada la sol·licitud, eliminarem les teves dades personals de forma permanent, excepte la informació que estem obligats a conservar legalment o que la llei ens permet conservar, tal com es descriu en la nostra Política de privacitat.

    Un cop hagis eliminat el compte, no podràs reactivar-lo ni recuperar-ne la informació o tornar-hi a accedir. Si vols tornar a fer servir Airbnb, hauràs de crear un compte nou. Si tens dubtes sobre com exercir els drets que tens respecte a les teves dades, aquí hi trobaràs més informació.

    Has rebut l'ajuda que buscaves?

    Articles relacionats