Com puc integrar el meu compte d'Airbnb per a viatges de negocis a Concur Travel?

Es poden cercar i reservar allotjaments d'Airbnb des de Concur Travel.

Els administradors de Concur poden habilitar Airbnb com a opció dins de Concur Travel perquè els seus empleats tinguin l'opció de reservar allotjaments d'Airbnb per als seus viatges de negocis. Quan els empleats reserven allotjaments d'Airbnb a través de Concur Travel, les seves reserves s'inclouen en els processos de deure de protecció de la seva empresa.

Per activar l'aplicació d'Airbnb per a viatges de negocis dins de Concur:

1. obre l'aplicació Airbnb per a viatges de negocis des del Centre d'aplicacions de Concur i fes clic a Connecta (nota: cal el permís de l'administrador de serveis web).
    2. Revisa les condicions i selecciona Accepto

Rebràs un missatge de confirmació indicant que la connexió s'ha realitzat correctament.

A continuació, defineix la teva configuració de Concur Travel perquè inclogui Airbnb:

1. Si tens Concur Professional Edition: A Concur Travel, ves a Administration > Travel (Administració > Viatges) > i al submenú Travel System Admin
    2. (Administració del sistema de viatges)
    3. Si tens Concur Standard Edition: A Travel Setup Wizard (Assistent de configuració de viatges), fes clic a Discounts and Travel Content
    4. (Descomptes i contingut del viatge)
    5. A continuació, a Hotel Connector (Connector d'hotel), selecciona Enable (Activa) la casella de selecció que hi ha al costat d'Airbnb
    6. Apareixerà una secció de país
    7. Per cada soci de connexió directa, tria el país desitjat i l'opció «hotel service» (servei d'hotel) de la llista Direct Connect

Els teus empleats ara podran cercar allotjaments d'Airbnb dins de Concur Travel.