Confirma un mètode de pagament

You can confirm a payment method from your Account settings.

If a card is unconfirmed, you’ll need to confirm it before you can complete an in-progress reservation or make a new reservation. Any upcoming reservations won’t be affected.

Per confirmar un mètode de pagament:

1. Ves a Pagaments i cobraments.
  2. Fes clic a Confirma la targeta per al mètode de pagament que has de confirmar.
  3. Segueix les instruccions per fer el procés de confirmació.