Com puc modificar les opcions de preus i disponibilitat de diversos anuncis?

Alguns amfitrions que disposen de múltiples anuncis poden accedir a funcions per actualitzar les opcions de preus i disponibilitat de diversos anuncis a la vegada.

1. Entra al Calendari múltiple
    2. Al costat dels anuncis que vols gestionar, selecciona un interval de dates
    3. A la dreta de la pantalla, tria les opcions de preus i disponibilitat i fes clic a Desa