Com puc crear i modificar un conjunt de regles?

Els amfitrions amb 6 o més anuncis tenen accés a funcions que els permeten crear i editar conjunts de regles.

Per crear una nova regla per a diversos anuncis:

1. Accedeix al Calendari múltiple</ a></ strong></ li>
    2. Selecciona les dates on vulguis aplicar un conjunt de normes.
    3. Al tauler, selecciona les regles.
    4. Fes clic aCrea un nou conjunt de regles.
    5. Anomena el conjunt de regles (per exemple "Temporada d'esquí").
    6. Al costat de la regla que vols afegir, fes clic aPersonalitza.
    7. Introdueix les teves regles de preus i disponibilitat. Per eliminar-ne una, feu clic aAnul·lar.
    8. Fes clic a Desa.

Per editar un conjunt de normes existent:

1. Accedeix al Calendari múltiple.
    2. Fes clic a conjunts de regles.
    3. Desplaça't a la configuració de normes que vols gestionar i fes clic a Modifica.

Per crear i editar un conjunt de normes per a un anunci individual:

1. Ves al teu Anunci.
    2. Fes clic al menú dels tres punts () al costat de l'anunci que vols modificar i selecciona Modifica</​​strong>.
    3. Els detalls del conjunt de normes es poden definir i canviar a les pestanyes Preus i Disponibilitat.