Què passarà després de la sessió de fotos professional?

Després de la sessió de fotos, l'equip de fotografia d'Airbnb revisarà meticulosament cadascuna de les fotos per assegurar-se que el teu allotjament tingui el millor aspecte possible. Si les fotos no compleixen els nostres estàndards o si creiem que es poden millorar, les tornarem a enviar al fotògraf perquè les editi o les processi un altre cop.

Revisió de les fotos

Els membres del nostre equip editen i revisen totes les imatges abans de pujar-les directament al teu anunci. Les pujarem en un termini d'entre 2 i 4 setmanes, en funció del volum d'edició necessari i del número de fotos que s'hagin de revisar. Un cop que les teves fotos hagin estat aprovades, les pujarem al teu anunci i t'enviarem una notificació.

Pujarem fotos que mostrin el teu espai des de diferents angles, incloent-hi imatges en gran angular i en primer pla. Rebràs un mínim de 12 fotos, però el total depèn de la mida del teu allotjament.

No acceptarem ni pujarem cap foto que no compleixi els nostres estàndards. Per exemple, no acceptarem més d'una foto d'un mateix element o servei, ni les fotos que utilitzin angles o un processament que donin al teu allotjament un aspecte diferent del que té en realitat.

Emmagatzematge de les fotos

Pujarem les teves fotos directament al teu anunci perquè les puguin veure tots els usuaris d'Airbnb. Si vols tenir les còpies d'aquestes fotos, segueix les instruccions que t'indiquem a continuació.

Per desar les fotos al teu ordinador:

1. Accedeix a airbnb.cat i ves a Els teus anuncis.
    2. Fes clic a la teva foto de perfil o al títol de l'anunci per veure les fotos.
    3. Desplaça't fins a la secció Fotos i fes clic a Modifica.
    4. Fes clic amb el botó dret o prem Control+clic a la foto que vols desar i després selecciona Obre la imatge en una pestanya nova.
    5. A la pestanya nova, fes clic a Desa amb el botó dret o mentre prems la tecla CTRL. Per desar imatges d'alta resolució, suprimeix el text “/im” que hi ha després de “.com” a l'adreça URL.

Volem que gaudeixis de les teves fotos i les comparteixis tant com vulguis, però has de tenir en compte que només són per al teu ús personal i que no es poden utilitzar en cap altre plataforma de lloguers o compravenda d'immobles.