Com puc establir l'hora límit per apuntar-se a l'experiència?

Per establir els temps límits:

1. Inicia sessió a airbnb.cat i fes clic a Organitza una experiència.
    2. Al menú que hi trobaràs, selecciona Configuració de les reserves.
    3. Estableix les teves preferències sobre la hora límit i fes clic a Següent.

Com funcionen els temps límit

Tens dos temps límit: un per aconseguir la primera reserva i un per aconseguir la teva última reserva.

• Primera hora límit:Si no tens cap reserva en un temps determinat, tens l'opció de suprimir aquesta experiència sense cap penalització. Gràcies a això, podràs saber amb antelació si podràs allotjar hostes o no.
      • Per exemple, si configures la teva primera hora límit a un dia abans del començament de l'experiència i ningú no ha fet la reserva abans d'aquest termini, se't retirarà de la cerca.
    • Segona hora límit: Després d'aconseguir com a mínim una reserva, pots establir la segona hora límit.
      • Per exemple, si configures la segona hora límit a dues hores abans del començament de l'experiència, els viatgers que vulguin podran reservar com a màxim dues hores abans del començament de l'experiència. La reserva es tancarà 2 hores abans de l'hora d'inici.