Cancel·lar la reserva d'una estada

Els teus plans han canviat i ara has de cancel·lar la reserva. Cap problema.

Cancel·lar una reserva

1. Clica Viatges i selecciona la reserva que vols cancel·lar.
  2. A Informació de la reserva, fes un clic a Cancel·la la reserva.
  3. Tria el motiu de la cancel·lació.
  4. Fes clic a Cancel·la la reserva.

Comprova si rebràs un reembossament abans de cancel·lar la reserva

Pots comprovar ràpidament si rebràs un reembossament abans de cancel·lar la reserva.

Si vols cancel·lar la reserva a causa d'un problema durant l'estada

Si tens algun problema durant l'estada, pots notificar-ho a l'amfitrió perquè el solucioni, sol·licitar-li un reembossament parcial o bé demanar-li que cancel·li la reserva i rebre'n un reembossament íntegre.

Abans de cancel·lar l'estada, descobreix quines opcions tens si has tingut algun problema.