Com puc cancel·lar la reserva d'un allotjament?

Cancel·lar una reserva

1. Ves a Viatges i selecciona l'estada que vols cancel·lar.
    2. Fes clic a Mostra més plans de viatge i, després, a Mostra'n la informació.
    3. Selecciona l'opció Modifica o cancel·la.
    4. Fes clic a Cancel·la la reserva.

Abans d'acabar el procés de cancel·lació, et mostrarem l'import que se't retornarà i el motiu, d'acord amb la política de cancel·lació de l'allotjament que havies reservat. Les hores corresponen a la zona horària de l'allotjament.

Si has de cancel·lar la reserva per una emergència o per una situació inevitable, aquí tens més informació sobre com presentar una reclamació per casos de força major.