Com puc configurar un preu per a la meva experiència?

En tot moment ets tu qui decideixes el preu de la teva experiència, i pots modificar-lo sempre que vulguis.

Per canviar el preu establert per defecte, segueix aquestes instruccions:

1. Entra a www.airbnb.cat i vés al tauler de control per a experiències.
    2. Fes clic a la pestanya Experiències
    3. Selecciona Modifica l'experiència
    4. A l'apartat Configuració, selecciona Preu

Una vegada facis els canvis necessaris, s'actualitzarà el preu de totes les dates en què ofereixis l'experiència en el futur (excepte en els casos en què ja hagis establert un preu personalitzat).

Preus personalitzats

Pots establir un preu personalitzat per a cada data en què duguis a terme l'experiència, sempre que encara no hi hagi cap reserva. Una vegada un hoste la reservi, no podràs modificar-ne més el preu.

Per personalitzar el teu preu per a una data determinada (des de la pàgina web):

1. Entra a www.airbnb.cat i ves al teu calendari.
    2. Selecciona la data i l'hora de l'experiència que vulguis modificar.
    3. Desplaça't cap avall fins que arribis a la secció Preu per hoste i fes clic a Modifica.

Per personalitzar el teu preu per a una data determinada (des de l'aplicació d'Airbnb):

1. Obre l'aplicació d'Airbnb i selecciona l'experiència.
    2. Toca l'opció Modifica.
    3. Selecciona un preu i pulsa Desa.

Al centre de recursos per a experiències trobaràs estratègies de preus.