Amfitrió d'experiències

Establir el preu per a la teva experiència

You're the Host, so you decide how much your Experience costs. You can even customize the price of your Experience on a particular date or time—as long as no one has booked it yet.

Com establir preus predeterminats per a adults i nens

1. Ves a Experiències i selecciona una experiència.
  2. Fes clic a Modifica.
  3. Fes clic a Configuració de preus i, a continuació, clica Preus per als participants.
  4. Introdueix un preu per a adults i un per a nens i clica Desa.

Una vegada hagis fet els canvis necessaris, s'actualitzarà el preu de totes les dates en què ofereixis l'experiència en el futur (excepte en els casos en què ja hagis establert un preu personalitzat).

Personalitzar els preus

Pots establir un preu personalitzat per a cada data en què duguis a terme l'experiència, sempre que encara no hi hagi cap reserva. Si algú ha reservat l'experiència, ja no podràs modificar-ne el preu.

1. Ves al Calendari d'experiències.
  2. Selecciona la data o la sessió en què vols oferir un preu personalitzat.
  3. Entra a Preu per participant i clica Modifica.
  4. Introdueix el preu i fes clic a Desa.

For tips on selecting a price for your Experience, check out our pricing strategies.