Salta
Use up and down arrow keys to navigate suggestions.
Salta al contingut d'ajuda principal

Com puc veure i enviar missatges?

El sistema de missatges d'Airbnb s'inicia quan un hoste fa una consulta o una sol·licitud de reserva. A continuació, tots els missatges relacionats amb aquesta sol·licitud d'informació o reserva apareixeran a la safata d'entrada.

Per veure o enviar un missatge

  1. Ves a Missatges
  2. Selecciona Viatjar o Amfitrió
  3. Fes clic sobre un fil de missatges per veure els missatges vells o enviar-ne un de nou

Per llegir un missatge que has eliminat, fes clic al menú desplegable que hi ha a sobre dels missatges i marca Arxivat

Si un missatge et fa sentir incòmode o algú et demana que facis un pagament fora de la plataforma d'Airbnb, fes clic a la icona de marcar com a sospitós per fer-nos-ho saber.

Fils de missatges

Si fas clic a un missatge, podràs veure la conversa i també la informació següent:

  • Els perfils dels amfitrions o dels hostes, inclosos el nombre d'avaluacions, les verificacions i la descripció.
  • Les dades de reserva i pagament, com ara la data de la consulta, el nombre d'hostes i el desglossament del preu.
  • Els esdeveniments com ara la confirmació de la reserva, les confirmacions prèvies i les ofertes especials queden enregistrats a la cronologia de les converses.
  • Si és necessari que facis alguna acció, es mostrarà la sol·licitud corresponent a la part superior de la pàgina, a sobre de la conversa. Els hostes poden fer consultes o sol·licituds de reserva i els amfitrions poden acceptar-les o rebutjar-les.
  • Els amfitrions veuran l'import que pagaran els hostes i els ingressos que n'obtindran. També veuran una imatge del seu calendari.