Com influeix la configuració de preus personalitzats en l'import que rebràs?

Els preus setmanals o mensuals personalitzats prevaldran sobre els preus per nit i setmanals habituals, així com sobre qualsevol preu per nit personalitzat que hagis configurat al calendari.

Si has activat l'ajust de preus intel·ligent, els preus s'ajustaran de forma automàtica en funció de la demanda, sempre entre el preu mínim i el preu màxim que hagis establert. És una eina útil si vols optimitzar els preus sense haver d'estar controlant-los constantment.

Si vols establir preus personalitzats:

1. Ves a Calendari i selecciona un anunci.
  2. Selecciona les dates que vols modificar.
  3. Estableix el preu per nit .
  4. Dins de Nota privada, fes clic a Afegeix si vols introduir qualsevol nota per a tu.
  5. Fes un clic a Desa.