Salta
    Navega cap endavant per accedir als resultats suggerits

    Com funciona la missatgeria per a les reserves fetes en nom d'algú altre?

    Quan un usuari autoritzat confirma una reserva en nom d'una altra persona, tots dos s'inclouen en el fil de missatges que s'obre amb l'amfitrió. D'aquesta manera, tant la persona que ha realitzat la reserva com l'hoste podran fer-li les preguntes que considerin oportunes, acordar els detalls de l'arribada a l'allotjament i detallar qualsevol altra qüestió.

    Historial de missatges anteriors

    L'usuari encarregat de fer la reserva no podrà llegir els missatges que hagin intercanviat l'amfitrió i l'hoste amb anterioritat.

    Un cop finalitzada l'estada

    Per tal de protegir la privacitat dels nostres usuaris, la persona que faci la reserva s'eliminarà del fil de missatges 28 dies després que s'hagi completat l'estada.

    Has rebut l'ajuda que buscaves?