Afegir una guia per a l'hoste a l'anunci

Fes que els hostes se sentin com a casa amb una guia per a l'hoste que inclogui tota la informació.

Quan hagis completat el teu anunci, podràs crear la guia per a l'hoste. Pots compartir informació del dia a dia, com ara com s'encén l'escalfador d'aigua o on poden trobar més mantes. Només podran accedir al teu manual els hostes que tinguin una reserva confirmada.

Vols quatre consells útils per crear un manual per a l'hoste que et surti rodó? Consulta el Centre de recursos.

Per afegir la guia per a l'hoste o modificar-la, segueix aquests passos:

1. Ves a Anuncis i selecciona la targeta de l'anunci que vulguis.
  2. A l'apartat Guia per a l'arribada, selecciona Guia de la casa.
  3. Fes els canvis necessaris i, a continuació, clica Desa.