Additional Terms of Service for the Airbnb Friendly Buildings Program

Amb data: 16 de desembre de 2015

L'ús que facis del lloc web, l'aplicació i els serveis d'Airbnb per publicar un anunci en un edifici que participi en el programa beta de propietaris afins a Airbnb (tal com es defineix a continuació) està subjecte a la teva acceptació d'aquestes condicions addicionals del servei ("Airbnb Friendly Buildings aTOS"), que modifiquen les Condicions del servei (les "TOS") d'Airbnb i que són efectives a partir de la data en què publiques un anunci per primera vegada en un edifici participant al nostre lloc, la nostra aplicació o els nostres serveis. Aquestes aTOS de propietaris afins a Airbnb modifiquen les TOS d'acord amb el que s'estableix a continuació. Contractes amb les mateixes entitats d'Airbnb indicades a les TOS. Tots els termes que no es defineixen aquí tenen el significat que se'ls dona a les TOS.

Què és el Programa beta de propietaris afins a Airbnb?

El Programa de propietaris afins a Airbnb és un nou programa beta a través del qual propietaris seleccionats han aconseguit que els seus edificis siguin aptes per a l'ús compartit de l'habitatge per als llogaters que compleixin els requisits i que vulguin fer d'amfitrions a Airbnb. Això significa que el propietari et donarà el seu suport i col·laboració explícits si vols fer d'amfitrió a Airbnb, sempre que acceptis i compleixis les normes del propietari (per exemple, les normes de l'edifici i les condicions de l'annex d'arrendament compartit del propietari), li donis un Compte d'ingressos (tal com es defineix a continuació) i acceptis les aTOS dels propietaris afins a Airbnb.

Termes clau

La secció "Termes clau" de les TOS es modifica de la manera següent:

"L'inquilí que compleix els requisits" és un arrendatari que accepta i compleix les regles de l’edifici del propietari, l'annex d'arrendament compartit de l’allotjament, les TOS de propietaris afins a Airbnb i li dona al seu propietari una proporció dels ingressos.

El "propietari" és el propietari d'un allotjament i/o el seu agent (com ara una empresa de gestió de propietats) que té la facultat d'actuar en representació seva i d'obligar els propietaris d'un allotjament.

L'"edifici que participa" significa un edifici el propietari del qual l'ha inscrit al programa de propietaris afins a Airbnb, per la qual cosa els pisos de l'edifici es poden anunciar com a allotjaments a Airbnb si els seus inquilins reuneixen els requisits.

L'"allotjament que participa" és un allotjament que es troba dins d'un edifici que participa al programa, els inquilins del qual reuneixen els requisits, es registren al programa de propietaris afins a Airbnb i accepten participar-hi.

L'"allotjament que no participa" és un allotjament que es troba dins d'un edifici que participa, els inquilins del qual decideixen no inscriure's al programa de propietaris afins a Airbnb i no volen participar-hi.

La "proporció d’ingressos" és el percentatge de la tarifa d'allotjament que tu i el teu propietari accepteu compartir amb el propietari a canvi de la seva col·laboració en el programa de propietaris afins a Airbnb.

Elegibilitat

El Programa de propietaris afins a Airbnb actualment està en mode de prova beta i només està disponible per a membres específics que són inquilins que reuneixen els requisits en edificis participants que es troben en certes ciutats.

Normes de l’edifici

Has d’acceptar les normes de l’edifici del propietari i assegurar-te que els teus hostes també les respectin.

Proporció d’ingressos amb el propietari

Si acceptes participar en el programa de propietaris afins a Airbnb, acceptes els imports de la proporció d’ingressos del propietari, que es mostraran quan t'inscriguis al programa de propietaris afins a Airbnb. Si acceptes participar en el programa de propietaris afins a Airbnb, significa que Airbnb pot transferir al teu propietari la proporció d'ingressos per cadascun dels cobraments futurs que rebis per a les reserves d'un allotjament que participi en el programa. Per exemple, si acceptes donar-li al propietari una proporció d'ingressos del 10 %, això significa que autoritzes Airbnb a transferir directament al teu propietari el 10 % de la tarifa d'allotjament que t'ha pagat l'hoste. Per tant, el cobrament que rebràs serà del 90 % restant de la tarifa d'allotjament (menys les tarifes d'amfitrió d'Airbnb i els impostos sobre les tarifes de l'amfitrió, com ara l'IVA a Europa).

Quan els amfitrions i els propietaris facin o acceptin un acord de proporció d'ingressos a través del programa de propietaris afins a Airbnb, només es contractaran entre ells, i Airbnb no formarà part d'aquesta transacció. No obstant això, els amfitrions accepten que Airbnb serà el seu agent de cobrament de pagaments tal com es descriu a les TOS i, a més a més, s'encarregarà de transferir aquesta proporció d'ingressos al propietari en nom seu.

Compartir informació amb el teu propietari sobre les teves activitats com a amfitrió

Activitats futures

Si acceptes participar en el programa de propietaris afins a Airbnb, dones permís a Airbnb per informar el teu propietari sobre les activitats que duus a terme com a amfitrió en un allotjament que participi en el programa. Per exemple, a partir de la data en què t'inscriguis al programa de propietaris afins a Airbnb, el propietari pot rebre informació bàsica sobre la teva activitat com a amfitrió en un allotjament que hi participi, com per exemple el teu nom, informació sobre el teu anunci, la data i el preu total que reps per les reserves. Aquesta informació ajuda el teu propietari a entendre com funciona el programa i justifica la seva proporció d'ingressos.

Activitats anteriors

No compartirem informació amb el teu propietari en el marc del programa de propietaris afins a Airbnb sobre les teves activitats com a amfitrió que hagin tingut lloc abans d'inscriure't en el programa de propietaris afins a Airbnb («activitats prèvies de l'amfitrió»). Si el teu propietari vol obtenir informació sobre les teves activitats prèvies com a amfitrió a través d'Airbnb, te l'haurà de preguntar directament o bé enviar-nos una citació o un altre procés legal, tal com exigeix la nostra Política de privacitat.

Allotjaments que no participen al programa

Si no estàs d'acord amb les condicions del programa de propietaris afins a Airbnb, et recomanem que parlis amb el teu propietari i que intentis arribar a un acord amb ell abans de publicar un anunci o de seguir-lo publicant en un edifici que participa en el programa. El teu propietari assenyala que infringiràs el contracte d'arrendament si segueixes publicant un anunci en un edifici que participa sense acceptar aquestes aTOS de propietaris afins a Airbnb i les condicions del Programa de propietaris afins a Airbnb. Si publiques un anunci infringint el teu contracte d'arrendament, també infringiràs les nostres TOS.

Si decideixes publicar (o continuar publicant) un anunci sense acceptar aquestes aTOS del programa de propietaris afins a Airbnb i del programa de propietaris afins a Airbnb, ho faràs sota la teva responsabilitat. Respectarem la nostra política de privacitat i no compartirem les teves dades que permetin la teva identificació personal amb el teu propietari en el marc del programa de propietaris afins a Airbnb sobre les teves activitats en un anunci que no participa en el programa. No obstant això, el teu propietari pot optar per citar-nos per obtenir informació sobre els allotjaments que no participen.

No aprovació

Tot i que esperem que el programa de propietaris afins a Airbnb resulti beneficiós tant pels amfitrions com pels propietaris, no garantim cap acord d'amfitrió, propietari, edifici o proporció d'ingressos. No podem garantir ni controlar que el programa de propietaris afins a Airbnb satisfarà les teves necessitats ni que el propietari seguirà volent-hi participar, ni que et permetrà o continuarà permetent-te participar en el programa en el futur. La decisió de publicar un anunci en un edifici que participa en el Programa de propietaris afins a Airbnb és només teva i sota la teva responsabilitat.

Renúncies

SI TRIES FORMAR PART DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB, HO FAS SOTA LA TEVA RESPONSABILITAT. EL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB ÉS UN PROGRAMA BETA QUE S'OFEREIX "TAL QUAL", SENSE CAP MENA DE GARANTIA EXPRESSA NI IMPLÍCITA. SENSE PERJUDICI D'AIXÒ, AIRBNB DENEGA EXPLÍCITAMENT QUALSEVOL GARANTIA DE COMERCIALITZACIÓ, ADEQUACIÓ PER A UN PROPÒSIT, GAUDI PACÍFIC O NO INFRACCIÓ, AIXÍ COM QUALSEVOL ALTRA GARANTIA QUE POGUÉS SORGIR D'UN ACORD O ÚS COMERCIAL. AIRBNB NO GARANTEIX QUE ELS EDIFICIS DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB, INCLOENT-HI, SENSE LIMITACIÓ, ELS ANUNCIS O QUALSEVOL ALLOTJAMENT QUE PUBLIQUIS, COMPLIRAN ELS REQUISITS DEL PROPIETARI O ESTARAN DISPONIBLES DE MANERA ININTERROMPUDA, SEGURA O SENSE ERRORS.

ENCARA QUE ELS PROPIETARIS QUE PARTICIPEN EN EL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB HAGIN DIT A AIRBNB QUE ACCEPTEN NO DESALLOTJAR ARRENDATARIS QUE COMPLEIXIN ELS REQUISITS ÚNICAMENT A CAUSA DE LA SEVA ACTIVITAT COM A AMFITRIONS EN ANUNCIS QUE PARTICIPEN AL PROGRAMA, CONSERVARAN LA CAPACITAT DE FER-HO SI LES SEVES ACTIVITATS RELACIONADES AMB AIRBNB CREEN UN ENTORN INSEGUR O PERJUDICIAL, O SI INCOMPLEIXEN QUALSEVOL DE LES NORMES DE L’EDIFICI APLICABLES O EL SEU ANNEX D’ARRENDAMENT. AIRBNB NO POT GARANTIR DE CAP MANERA QUE EL TEU PROPIETARI NO ET DESALLOTJARÀ.

CAP INFORMACIÓ, SIGUI ORAL O ESCRITA, OBTINGUDA D'AIRBNB, DEL TEU PROPIETARI O A TRAVÉS DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB CREARÀ CAP GARANTIA QUE NO ESTIGUI EXPRESSAMENT ATORGADA EN AQUEST DOCUMENT.

ETS L'ÚNIC RESPONSABLE DE TOTES LES COMUNICACIONS I INTERACCIONS AMB EL PROPIETARI I AMB ALTRES PERSONES AMB QUI ET COMUNIQUIS O INTERACTUÏS COM A RESULTAT DEL FET DE FORMAR PART DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB, INCLOENT-HI, PERÒ SENSE LIMITAR-SE A ALTRES AMFITRIONS, VEÏNS, PERSONAL DE L'EDIFICI O HOSTES. ENTENS QUE AIRBNB NO TÉ LA INTENCIÓ DE VERIFICAR LES DECLARACIONS DEL PROPIETARI NI DE REVISAR NI VISITAR CAP ALLOTJAMENT O EDIFICI PARTICIPANT. AIRBNB NO FA CAP DECLARACIÓ NI OFEREIX CAP GARANTIA SOBRE LA CONDUCTA DEL TEU PROPIETARI I DELS USUARIS DEL PROGRAMA D'EDIFICIS APTES PER A AIRBNB NI SOBRE LA SEVA COMPATIBILITAT AMB ELS USUARIS ACTUALS O FUTURS DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB. ACCEPTES PRENDRE PRECAUCIONS RAONABLES EN TOTES LES COMUNICACIONS I INTERACCIONS AMB EL PROPIETARI, ELS VEÏNS I ALTRES USUARIS DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB I AMB ALTRES PERSONES AMB LES QUALS ET COMUNIQUIS O INTERACTUÏS COM A CONSEQÜÈNCIA DE LA UTILITZACIÓ D'AQUEST PROGRAMA, INCLOENT-HI, ENTRE ALTRES, ELS PROPIETARIS, ELS HOSTES I ELS AMFITRIONS, ESPECIALMENT SI DECIDEIXES TROBAR-VOS EN PERSONA, INDEPENDENTMENT DEL FET QUE AQUESTES REUNIONS SIGUIN ORGANITZADES PER AIRBNB. MALGRAT EL NOMENAMENT D'AIRBNB COM A AGENT DE COBRAMENT DE PAGAMENTS LIMITAT DELS AMFITRIONS, AIRBNB NEGA EXPLÍCITAMENT TOTA RESPONSABILITAT PER QUALSEVOL ACTE O OMISSIÓ DE QUALSEVOL PROPIETARI, HOSTE O QUALSEVOL TERCER.

Limitació de responsabilitat

ACCEPTES QUE, EN LA MESURA MÀXIMA PERMESA PER LA LLEI, TOT EL RISC DERIVAT DE L'ACCÉS, LA UTILITZACIÓ, LA MANCA D'ÚS O LA INCAPACITAT D'UTILITZAR EL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB SERÀ RESPONSABILITAT TEVA.

EN LA MESURA MÀXIMA PERMESA PER LA LLEI APLICABLE, AIRBNB NO SERÀ RESPONSABLE DE CAP DANY INCIDENTAL, ESPECIAL, EXEMPLAR O CONSEQÜENT, INCLOSES LES PÈRDUES DE BENEFICIS, LA PÈRDUA DE DADES O DE FONS DE COMERÇ, INTERRUPCIONS DEL SERVEI, DANYS INFORMÀTICS O DE DISPOSITIUS MÒBILS, FALLADES DEL SISTEMA O EL COST DE PRODUCTES O SERVEIS DE SUBSTITUCIÓ, O COSTOS I DANYS DERIVATS D'UN DESALLOTJAMENT, O PER QUALSEVOL DANY PER LESIONS PERSONALS O CORPORALS O MALESTAR EMOCIONAL OCASIONAT PER O RELACIONAT AMB AQUESTES CONDICIONS, DE L'ÚS, LA INCAPACITAT D'UTILITZAR O LA NO UTILIZACIÓ DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB, QUALSEVOL COMUNICACIÓ, INTERACCIÓ, PROCEDIMENT O REUNIÓ AMB EL PROPIETARI COM A RESULTAT DE L'ÚS, LA INCAPACITAT D'UTILITZAR O LA NO UTILITZACIÓ DEL PROGRAMA DE PROPIETARIS AFINS A AIRBNB, ES BASI EN UNA GARANTIA, CONTRACTE, GREUGE (INCLOSA LA NEGLIGÈNCIA), RESPONSABILITAT DEL PRODUCTE O QUALSEVOL ALTRA TEORIA JURÍDICA, I INDEPENDENTMENT QUE S'HAGI INFORMAT AIRBNB DE LA POSSIBILITAT D'AQUESTS DANYS, FINS I TOT SI ES DETERMINA QUE UN RECURS LIMITAT ESTABLERT EN AQUEST DOCUMENT HA INCOMPLERT EL SEU OBJECTIU ESSENCIAL.

Indemnització

També acceptes indemnitzar i deslliurar de tota responsabilitat a Airbnb, i les seves filials, afiliades, agents, directius o altres socis i empleats de qualsevol reclamació, demanda, causa d'acció, deute, obligació, inclosos els honoraris raonables dels advocats, interposats per qualsevol tercer a causa o derivats de, o relacionats amb alguna de les teves declaracions fraudulentes o incompliments de qualsevol declaració o acord en les TOS o en aquestes aTOS dels edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb o els teus acords amb tercers, inclòs el propietari, la infracció de les TOS dels edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb o de la infracció dels drets d'una altra persona o entitat.

Modificació

Ens reservem el dret, a la nostra exclusiva discreció, de modificar o esmenar aquestes aTOS dels edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb en qualsevol moment amb o sense avís previ. Si modifiquem aquestes aTOS dels edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb, podem avisar-te mitjançant la publicació de la modificació al lloc web o a través de l'aplicació, o bé t'ho notificarem per escrit. També actualitzarem la data a la part superior d'aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb. Si continues accedint o utilitzant el lloc, l'aplicació o els serveis després que hàgim publicat o notificat de qualsevol altra manera una modificació d'aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb, voldrà dir que acceptes les modificacions de les aTOS de propietaris afins a Airbnb. Si no acceptes la modificació de les aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb, hauràs de deixar d'utilitzar el programa de propietaris afins a Airbnb.

Informació general

1. Aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb encarnen la totalitat de l'acord entre tu i Airbnb pel que fa al tema de les aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb. En cas de conflicte o incoherència entre les disposicions de les TOS i aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb, les disposicions d'aquestes últimes controlaran i regiran en la mesura que estiguin relacionades amb el Programa de propietaris afins a Airbnb.

2. Excepte en els termes modificats i esmenats específicament en aquest document, tots els termes, condicions, disposicions, requisits i especificacions continguts en les TOS resten en ple vigor. Excepte si aquí s'estableix expressament el contrari, les parts no tenen intenció de perjudicar, i l'execució d'aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb no perjudicarà, de cap manera, les TOS, ja que la finalitat d'aquestes aTOS dels edificis aptes per a Airbnb és simplement modificar i ratificar les TOS, modificades i ratificades pel present document, i confirmar i portar endavant les TOS, modificades pel present document, amb ple vigor i efecte.

3. Si un tribunal de la jurisdicció competent considera que alguna de les disposicions d'aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb o qualsevol document incorporat a tall de referència no són vàlids, les parts acorden, no obstant això, que el tribunal ha de procurar fer efectives les intencions de les parts tal com es reflecteixen en la disposició, i les altres disposicions de les TOS, les aTOS dels edificis aptes per a Airbnb o qualsevol document incorporat a tall de referència mantindran tota la seva vigència.

4. Si ets resident dels Estats Units, les TOS, que s'apliquen als teus drets i obligacions en virtut d'aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb, s'interpretaran d'acord amb les lleis de l'estat de Califòrnia i els Estats Units d'Amèrica, sense tenir en compte els principis de conflicte de lleis. Tu i Airbnb accepteu sotmetre-us a la jurisdicció exclusiva d'un tribunal situat a la ciutat i al comtat de San Francisco o al Tribunal del Districte dels Estats Units per al Districte Nord de Califòrnia per a qualsevol acció per a la qual les parts conservin el dret a demanar una resolució cautelar o equitativa d'acord amb el que s'estableix a la secció denominada Resolució de conflictes a les TOS. Si resideixes fora dels Estats Units, les TOS i aquestes aTOS d'edificis del Programa de propietaris afins a Airbnb s'interpretaran d'acord amb la legislació irlandesa. Tu i Airbnb accepteu presentar-vos a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals irlandesos per resoldre qualsevol disputa entre les parts. Si Airbnb vol fer complir qualsevol dels seus drets contra tu, ho podrem fer als tribunals irlandesos o als tribunals de la jurisdicció on siguis resident.