Com faig servir el compte de responsable de viatges?

Com accedir al tauler de control:

Per accedir al tauler d'Airbnb per a viatges de negocis:

1. Inicia sessió al teu compte d'Airbnb.
    2. Fes clic a la teva foto de perfil a la part superior dreta.
    3. Selecciona Airbnb per a viatges de negocis.
    4. Fes clic a Accedeix al tauler de control.

Com funciona el tauler de control

El tauler de control d'Airbnb per a viatges de negocis es divideix en 4 pestanyes: Viatges, Informes, Factures i Persones.

Viatges

La secció Viatges et proporciona una visió general dels viatges actius, confirmats i completats dels treballadors. També podràs consultar el nom de la persona que viatja, la destinació i les dates de cada viatge.

Informes

Aquesta secció et permet consultar el nombre de nits reservades, l'import total de l'estada i la tarifa mitjana diària de la teva empresa. Des d'aquesta pàgina també pots exportar els informes en format CSV.

Factures

Accedeix a aquest apartat per revisar les factures dels grups de viatgers. En totes hi consta el número de factura, la data, el dia de venciment i l'import.

Persones

La secció Persones et permet navegar i gestionar els comptes professionals dels treballadors. Des d'aquí també pots convidar treballadors al teu programa.