Salta

Pickles + Kraut in the Probiotic Pantry

En pausa fins al dia 22 d’octubre.

Per garantir la salut de la nostra comunitat, les experiències a Airbnb a moltes regions estan en pausa a causa de la COVID-19. Abans de fer cap reserva, consulta les darreres novetats al Centre d'ajuda. Més informació

Experiència organitzada per Leta

3 hores
Inclou: menjar
Fins a 9 persones
Idiomes de l'experiència: Anglès

Què farem?

1. Learn about making PICKLES & SAUERKRAUT and the new science of probiotics.
2. TASTE + SIP some delicious and gourmet fermented foods.
3. The MAKING ... choose your vegetables, make brine, understand what makes fermentation work (lactobacillus, temperature, salinity, cell walls, sugars). Learn how to balance salt, temperature, cellulose and your veggies.

4. CHOP, SLICE, DICE + PREP your own jar to take with you.

You’ll get recipes to take home and hopefully a desire to dive deeper into this delicious and gourmet world of fermentation.
1. Learn about making PICKLES & SAUERKRAUT and the new science of probiotics.
2. TASTE + SIP some delicious and gourmet fermented foods.
3. The MAKING ... choose your vegetables, make brine, understand what makes fermentation work (lactobacillus, temperature, salinity, cell walls, sugars). Learn how to balance salt, temperature, cellulose and your veggies.

4. CHOP, SLICE, DICE + PREP your own jar to take with you…

Leta s'ha compromès amb la seguretat

Aquest amfitrió s'ha compromès a complir les pautes de seguretat i neteja d'Airbnb en el context de la COVID-19, com ara complir les mesures de distanciament físic, practicar una bona higiene i assegurar-se que tots els participants portin màscara.
Més informació

Què s'hi inclou?

  • Menjar
    Sauerkraut, Sourdough Bread, Cultured Vegetables, Kefir Smoothie and Cultur...
A partir de €84
 per persona
No hi ha dates disponibles

Coneix l'amfitrió: Leta

Allotja hostes a Airbnb des del 2019
  • S'ha verificat la identitat
Hi, My name is Leta. I have been a fermentation enthusiast for almost 20 years. I love making pickles, sauerkraut and sourdough bread for the taste, health benefits, community, and opportunities in the kitchen. I support the ecological balance it encourages. I’ve changed the lives of my family and many others with this amazing 40,000 year old practice.

I have taught at Whole Foods, will be a chef at Ramekins Culinary Academy fall 2019 and have been teaching in my home kitchen.

I am exploring new Fermentation + Umami ideas: Breads, Veggies, Soup, Condiments, Desserts & Cocktails. Basically, I get joy from making, using, creating delicious recipes and sharing my knowledge and food with others! I allow for inventions and fabulous outcomes! Our focus is on Veggie Fermentation with a hint of info about sourdough bread and fizzy drinks.
Hi, My name is Leta. I have been a fermentation enthusiast for almost 20 years. I love making pickles, sauerkraut and sourdough bread for the taste, health benefits, community, and opportunities in the kitchen. I support the ecological balance it encourages. I’ve changed the lives of my family and many others with this amazing 40,000 year old practice.

I have taught at Whole Foods, will be a chef at Ramekins Culinary Academy fall 2019 and have been teaching in my home kitchen…
Per tal de protegir el teu pagament, no facis mai cap transferència bancària i fes servir sempre el lloc web o l'aplicació d'Airbnb per comunicar-te amb l'amfitrió. Més informació

On aniràs?

We will be in my teaching kitchen. All vegetables and supplies will be provided. I will have samples of Veggie ferments, Long Rise Sourdough, Fermented drinks and some gourmet condiments.

Coses que cal saber

Política de cancel·lació

Pots cancel·lar una experiència i rebre'n el reembossament íntegre fins a 24 hores després d'haver-la reservada o quan faltin un mínim de 7 dies perquè comenci.

Document d'identitat oficial

Has de fer-te una foto que coincideixi amb la foto del teu document d'identitat. D'aquesta manera, Airbnb podrà confirmar qui assisteix realment a l'experiència. Només ho hauràs de fer un cop.

Requisits per als hostes

Hi poden participar fins a 9 viatgers amb una edat mínima de 12 anys.

Més suggeriments

Please park in the court across the street or in the driveway of 575 Solano Ave. Be careful not to block driveways. I’ll have jars, knives, and all the fixin’s. You can bring an apron if you like. The event is geared to learn fermentation and is not a dining experience.