Salta

The vegan plate based on Shojin-ryori

Ha rebut 8 avaluacions i té una puntuació mitjana de 5,0 sobre 5.Sakyō-ku, Kyoto, JapóPertany a la col·lecció Cuina a Airbnb

Consulta les recomanacions i les restriccions emeses per les autoritats locals en el context de COVID-19 abans de fer una reserva.

Les experiències presencials a Airbnb estan disponibles en aquesta regió. Consulta les recomanacions i les restriccions emeses per les autoritats locals en el context de la COVID-19 i compleix-les. Més informació

Experiència de cuina organitzada per Yukari

3 hores
Japonesa
Fins a 4 persones
Idiomes de l'experiència: Anglès

Què farem?

We meet in front of the Kyoto University of art and design at Kitashirakawa st.at 10:00 and walk for 4 minutes to my flat. Put on an apron and learn how to make the following menu in a private kitchen.

Cooking assorted vegan plate based on Shojin ryori
In Japan, we have traditional vegetarian cuisine called Shojin ryori, which is developed at Buddhist temples. Healthy and well-balanced cuisine featuring seasonal vegetables, soybeans including tofu, and nuts. In our class. We make a variety of vegetarian dishes inspired by classic Shojin ryori but with an imaginative and modern twist. These are no meat, fish, egg, milk, honey. Enjoy fresh seasonal vegetables and Japanese traditional food products.

menu
・Dried strips of daikon salad
・Kinpira of lotus(pan-fried thinly sliced lotus)
・Nasu dengaku(fried eggplant with sweet miso)
・Shiraae(creamy tofu salad with apples, spinach, and walnut)
・Soybeans ball teriyaki taste
・Fried dry baked wheat gluten
・Simmered seasonal vegetables served cold
・Rice balls mold of flower

※We can accept gluten-free, please let us know.
We meet in front of the Kyoto University of art and design at Kitashirakawa st.at 10:00 and walk for 4 minutes to my flat. Put on an apron and learn how to make the following menu in a private kitchen.

Cooking assorted vegan plate based on Shojin ryori
In Japan, we have traditional vegetarian cuisine called Shojin ryori, which is developed at Buddhist temples. Healthy and well-balanced cuisine featuring seasonal vegetables, soybea…

Yukari s'ha compromès amb la seguretat

Aquest amfitrió s'ha compromès a complir les pautes de seguretat i neteja d'Airbnb en el context de la COVID-19, com ara complir les mesures de distanciament físic, practicar una bona higiene i assegurar-se que tots els participants portin màscara.
Més informació

Què s'hi inclou?

  • Menjar
    Assorted vegan plate based on Shojin ryori serving with Miso soup(or fruit...
A partir de €53
 per persona
dc., 28 d’oct.
10:00 - 13:00
€53 per persona
€53 per persona
dj., 29 d’oct.
10:00 - 13:00
€53 per persona
€53 per persona
€53 per persona
€53 per persona

Coneix l'amfitrió: Yukari

Allotja hostes a Airbnb des del 2019
  • 8 avaluacions
  • S'ha verificat la identitat
I am an editor & writer based in Kyoto and writing about local food, restaurants, traditional food culture in the magazine for over 10 years. I truly realized good aspects of Japanese cuisine behind its culture for more than a thousand years. I also love cooking too, so that I wondered if I promote foreigners to an understanding of Japanese food lot more than Sushi and Ramen.

I have worked for an airline in Hong Kong as a flight attendant after university. It was a valuable experience to learn about different cultures and various kinds of food traveling around the world. While working as a writer, I have been studied cooking since I returning to Japan. Then I started to offer a cooking class for foreigners making use of my experiences.
I am an editor & writer based in Kyoto and writing about local food, restaurants, traditional food culture in the magazine for over 10 years. I truly realized good aspects of Japanese cuisine behind its culture for more than a thousand years. I also love cooking too, so that I wondered if I promote foreigners to an understanding of Japanese food lot more than Sushi and Ramen.

I have worked for an airline in Hong Kong as a flight attendant after university. It was a valuable experienc…
Per tal de protegir el teu pagament, no facis mai cap transferència bancària i fes servir sempre el lloc web o l'aplicació d'Airbnb per comunicar-te amb l'amfitrió. Més informació
EXPERIÈNCIES A AIRBNB
Cuina

Amants de la cuina

Aprèn a cuinar receptes tradicionals i escolta les històries personals dels amfitrions locals.

Racons íntims

Comparteix un àpat en espais únics, des de granges privades fins a les millors terrasses secretes amb vistes.

Verificades per Airbnb

Revisem totes les experiències per comprovar que ofereixen un tast de l'autèntica cuina tradicional.

On aniràs?

Our flat is not big, but we welcome you with much hospitalities.
After lunch, I recommend you visiting Shisendo, Manshuin, Ginkakuji, Nanzsnji for sight-seeing near my flat.

Ha rebut 8 avaluacions i té una puntuació mitjana de 5,0 sobre 5.

Ann
setembre de 2020
Learning to cook shojin ryori was really cool, and it tastes delicious. I now have a better understanding of how to cook vegetarian food in Japan. I’m looking forward to trying the recipes out on my own.
Cristina
gener de 2020
Si cierro los ojos y pienso en esas horas que pasé con Yakuri, me emociono. Sus recetas fueron sorprendentes, rápidas y llenas de sabor. Se preocupó tanto por mí que hasta se encargó que tuviera mi taxi en la puerta al irme porque estaba lloviendo. Para mi Yukari es una amiga a parte de una súper cocinera que crea recetas sencillas, rápidas y se explica muy bien. Gracias Yakuri por ser tan bonita persona, fácil y simpática 😘
Si cierro los ojos y pienso en esas horas que pasé con Yakuri, me emociono. Sus recetas fueron sorprendentes, rápidas y llenas de sabor. Se preocupó tanto por mí que hasta se enca…
Sachie
gener de 2020
日本人は初めてとの事で新鮮だと喜んでくださいました。 今まで行った事がないエリアでしたが、京都は市バスが非常に便利で簡単に行くことが出来ました、 精進料理と聞くとアッサリとしたイメージでしたが、教えてくださった料理はアッサリからしっかり味付けした物までバラエティ豊かでどの料理も素材の旨味を生かして美味しくいただけました。 どの料理も素材を手に入れやすい物を使っているので食材探しに困る事はありません。直ぐに自宅でも気軽に作れるのが良かったです。 お話しも弾み楽しい時間を過ごさせていただきました。
日本人は初めてとの事で新鮮だと喜んでくださいました。 今まで行った事がないエリアでしたが、京都は市バスが非常に便利で簡単に行くことが出来ました、 精進料理と聞くとアッサリとしたイメージでしたが、教えてくださった料理はアッサリからしっかり味付けした物までバラエティ豊かでどの料理も素材の旨味を生かして美味しくいただけました。 どの料理も素材を手に入れやすい物を使…
Lorelle
desembre de 2019
Unique experience. We learned a lot about the cooking techniques and ingredients. The meal was delicious and visually beautiful. Yukari was friendly and engaging. I highly recommend this!
Viktoria
octubre de 2019
wonderful Yukari teaches delicious Japanese dishes, speaks English perfectly, took my wish for vegan food seriously and is a great and friendly host.
Sophie
octubre de 2019
Yukari’s class was a beautiful part of our trip to Kyoto. She had prepared a lot of the ingredients before we arrived so we were glad to have a recipe booklet to take away. We learnt a lot about the style of cooking and watched the process with a little bit of hands on cooking, including creating the final plates. Then of course we got to eat the delicious food.
Yukari’s class was a beautiful part of our trip to Kyoto. She had prepared a lot of the ingredients before we arrived so we were glad to have a recipe booklet to take away. We lea…

Tria entre les dates disponibles

Places disponibles: 11
1 / 2

Preferències dietètiques

Si ho sol·licites, l'amfitrió pot atendre les necessitats dietètiques que es detallen. Si també vols reservar un allotjament, has d'avisar l'amfitrió abans de l'inici de l'experiència.
Vegà

Coses que cal saber

Política de cancel·lació

Pots cancel·lar una experiència i rebre'n el reembossament íntegre fins a 24 hores després d'haver-la reservada o quan faltin un mínim de 7 dies perquè comenci.

Requisits per als hostes

Hi poden participar fins a 4 viatgers amb una edat mínima de 12 anys.

Més suggeriments

Please let us know if you have any allergies or food you cannot eat.

Què cal portar?

Nothing special.