Salta

Les secrets du macaron

Abans de fer una reserva, comprova si hi ha restriccions locals a causa de la COVID-19

Experiència organitzada per Louis

3 hores
Inclou: begudes
Fins a 6 persones
Idiomes de l'experiència: Francès

Què farem?

Il s'agit d'apprendre à fabriquer le véritable macaron en décrivant toutes les étapes, de la pesée au fourrage et toutes les manipulations (mélange, pochage). La réalisation d'un macaron doit être extrêmement rigoureuse. L'atelier dure environ 2h30.

Louis s'ha compromès amb la seguretat

Aquest amfitrió s'ha compromès a complir les pautes de seguretat i neteja d'Airbnb en el context de la COVID-19, com ara complir les mesures de distanciament físic, practicar una bona higiene i assegurar-se que tots els participants portin màscara.
Més informació

Què s'hi inclou?

  • Begudes
    Verre de l'amitié
A partir de €40
 per persona
No hi ha dates disponibles

Coneix l'amfitrió: Louis

Allotja hostes a Airbnb des del 2016
  • S'ha verificat la identitat
Passionné par la pâtisserie depuis l'enfance, j'ai pu réaliser mon rêve d'ouvrir mon entreprise dédiée aux macarons. Cette petite pâtisserie délicieuse est à la fois unique par sa technique de fabrication et tellement variée par sa palette de parfum quasi infinie.
Per tal de protegir el teu pagament, no facis mai cap transferència bancària i fes servir sempre el lloc web o l'aplicació d'Airbnb per comunicar-te amb l'amfitrió. Més informació

On aniràs?

L'atelier de fabrication de macaron est situé à mon domicile, tout le matériel nécessaire s'y trouve, ainsi que de quoi accueillir les participants.

Coses que cal saber

Política de cancel·lació

Pots cancel·lar una experiència i rebre'n el reembossament íntegre fins a 24 hores després d'haver-la reservada o quan faltin un mínim de 7 dies perquè comenci.

Requisits per als hostes

Hi poden participar fins a 6 viatgers amb una edat mínima de 14 anys. Els pares i mares també poden venir amb els seus fills menors de 2 anys.

Què cal portar?

un papier et un stylo pour noter la recette.