Salta

Primo sale e ricotta con la Casara

Abans de fer una reserva, comprova si hi ha restriccions locals a causa de la COVID-19

Experiència de cuina organitzada per Daniele

5 hores
Fins a 10 persones
Idiomes de l'experiència: Italià, Anglès

Què farem?

Durante quest'esperienza faremo alcuni formaggi della tradizione: primo sale e ricotta con spiegazione delle istruzioni per la stagionatura. Alla fine della lavorazione, nella cena degusteremo anche alcuni formaggi di nostra produzione (formaggio al negramaro, con cenere...) con abbinate alcune delle nostre marmellate caserecce( di fichi d'insia, mandarini, arancia e zenzero...). La cena sarà principalmente a base di piatti tipici e improntata su prodotti caseari.
Altre cose da tenere a mente
Verranno forniti agli ospiti tutti gli strumenti per lavorare e tutte le materie prime .Inoltre a ogni gruppo di ospiti verranno regalati i lprodotti caseari da loro relizzati con una marmellata molto
Durante quest'esperienza faremo alcuni formaggi della tradizione: primo sale e ricotta con spiegazione delle istruzioni per la stagionatura. Alla fine della lavorazione, nella cena degusteremo anche alcuni formaggi di nostra produzione (formaggio al negramaro, con cenere...) con abbinate alcune delle nostre marmellate caserecce( di fichi d'insia, mandarini, arancia e zenzero...). La cena sarà principalmente a base di piatti tipici e improntata s…

Daniele s'ha compromès amb la seguretat

Aquest amfitrió s'ha compromès a complir les pautes de seguretat i neteja d'Airbnb en el context de la COVID-19, com ara complir les mesures de distanciament físic, practicar una bona higiene i assegurar-se que tots els participants portin màscara.
Més informació
A partir de €35
 per persona
No hi ha dates disponibles

Coneix l'amfitrió: Daniele

Allotja hostes a Airbnb des del 2015
  • S'ha verificat la identitat
Mi chiamo Daniele Protopapa, e ho 54 anni e insieme alla mia famiglia e a mia suocera gestisco l'attività di famiglia , una dimora storica e trattoria tipica "A Locanda Tù Marchese". Nella mia azienda io produco salumi e formaggi, mentre mia figlia si occupa di fare pane, pucce, taralli e friselline. Ho lavorato da giovane per molti anni sia all'estero sia nel nord italia come cuoco e ora mi dedico nel tempo libero alla campagna, dove coltivo verdura, frutta e legumi, e alle passeggiate in bicicletta.
Per tal de protegir el teu pagament, no facis mai cap transferència bancària i fes servir sempre el lloc web o l'aplicació d'Airbnb per comunicar-te amb l'amfitrió. Més informació
EXPERIÈNCIES A AIRBNB
Cuina

Amants de la cuina

Aprèn a cuinar receptes tradicionals i escolta les històries personals dels amfitrions locals.

Racons íntims

Comparteix un àpat en espais únics, des de granges privades fins a les millors terrasses secretes amb vistes.

Verificades per Airbnb

Revisem totes les experiències per comprovar que ofereixen un tast de l'autèntica cuina tradicional.

On aniràs?

La nostra esperienza avrà luogo nella dimora storica "A Locanda Tu Marchese" nel centro storico di Matino. Visiteremo dunque questo antico palazzotto e poi ci sposteremo nell'ipogeo per far bollire al fuoco del camino il latte, tagliare la cagliata e preparare i cestelli con il primo sale e la ricotta.

Preferències dietètiques

Si ho sol·licites, l'amfitrió pot atendre les necessitats dietètiques que es detallen. Si també vols reservar un allotjament, has d'avisar l'amfitrió abans de l'inici de l'experiència.

Coses que cal saber

Política de cancel·lació

Pots cancel·lar una experiència i rebre'n el reembossament íntegre fins a 24 hores després d'haver-la reservada o quan faltin un mínim de 7 dies perquè comenci.

Requisits per als hostes

Hi poden participar fins a 10 viatgers amb una edat mínima de 10 anys. Els pares i mares també poden venir amb els seus fills menors de 2 anys.