Salta

Cheese-making with an organic farmer

Tinn, NoruegaPertany a la col·lecció Cuina a Airbnb

Abans de fer una reserva, comprova si hi ha restriccions locals a causa de la COVID-19

Experiència de cuina organitzada per Gaby &  Rupert

6 hores
Europea
Fins a 10 persones
Idiomes de l'experiència: Anglès, Noruec

Què farem?

In the class we will make fresh-cheese with goat milk. Step by step you will learn how to prepare and process the milk to turn it into a ready cheese, so that by the end of the day you can do it yourself at home in your own kitchen. I start the class with an introduction to cheese making, explaining the differences between fresh cheese, feta cheese and soft cheeses and giving an introduction to cultures and bacterias. We will look at the equipment you need and of course taste some homemade cheese and other products from the farm during the lunch.
In the class we will make fresh-cheese with goat milk. Step by step you will learn how to prepare and process the milk to turn it into a ready cheese, so that by the end of the day you can do it yourself at home in your own kitchen. I start the class with an introduction to cheese making, explaining the differences between fresh cheese, feta cheese and soft cheeses and giving an introduction to cultures and bacterias. We will look at the equipmen…

Gaby & Rupert s'ha compromès amb la seguretat

Aquest amfitrió s'ha compromès a complir les pautes de seguretat i neteja d'Airbnb en el context de la COVID-19, com ara complir les mesures de distanciament físic, practicar una bona higiene i assegurar-se que tots els participants portin màscara.
Més informació

Què s'hi inclou?

  • Menjar
    We will serve a lunch with organic homemade bread, jam, spreads, cheese and...
A partir de €94
 per persona
No hi ha dates disponibles

Coneix l'amfitrió: Gaby & Rupert

Allotja hostes a Airbnb des del 2014
  • 3 avaluacions
  • S'ha verificat la identitat
I'm a farmer and gardener with more than 30 years experience in organic farming and and self-sustainability. Together with my husband Rupert I run a little organic farm in the beautiful mountains of Telemark. Ever since we came to this place with our prairie-wagon and animals we have been growing our own vegetables and have been making our own goat-cheese, honey, yoghurt, herbs, sour-dough bread and fermented vegetables. I love sharing knowledge about the ways we can make better food both for us and the environment. It’s fun, so hope to see you!
I'm a farmer and gardener with more than 30 years experience in organic farming and and self-sustainability. Together with my husband Rupert I run a little organic farm in the beautiful mountains of Telemark. Ever since we came to this place with our prairie-wagon and animals we have been growing our own vegetables and have been making our own goat-cheese, honey, yoghurt, herbs, sour-dough bread and fermented vegetables. I love sharing knowledge about the ways we can make better food both for us…
Per tal de protegir el teu pagament, no facis mai cap transferència bancària i fes servir sempre el lloc web o l'aplicació d'Airbnb per comunicar-te amb l'amfitrió. Més informació
EXPERIÈNCIES A AIRBNB
Cuina

Amants de la cuina

Aprèn a cuinar receptes tradicionals i escolta les històries personals dels amfitrions locals.

Racons íntims

Comparteix un àpat en espais únics, des de granges privades fins a les millors terrasses secretes amb vistes.

Verificades per Airbnb

Revisem totes les experiències per comprovar que ofereixen un tast de l'autèntica cuina tradicional.

On aniràs?

The course takes place on Skifterud, a farm that has been run in a natural way and based on organic principles since we came here in 1984. The course itself will take place in our kitchen in an old wood-house.

We also offer a place to sleep in our cabin:
https://www.airbnb.no/rooms/4601581?s=67&unique_share_id=f5f344fd-904f-4bef-9c86-dd4bbfab9355

Ha rebut 3 avaluacions i té una puntuació mitjana de 4,67 sobre 5.

Sofie
juliol de 2020
Vi fick vara med och laga ost under en hel dag. Vi gjorde flera olika färskostar, brunsost, fetaost, paneer och kvarg. Det var intressant att se de olika stegen och att vara med om hela processen. Gaby delade med sig av sina erfarenheter och vi känner inspirerade :)
Vi fick vara med och laga ost under en hel dag. Vi gjorde flera olika färskostar, brunsost, fetaost, paneer och kvarg. Det var intressant att se de olika stegen och att vara med om…
Kenneth
octubre de 2020
Very easy to follow and practical class! It was fun :)
Ditlev
juliol de 2020
Very interresting

Preferències dietètiques

Si ho sol·licites, l'amfitrió pot atendre les necessitats dietètiques que es detallen. Si també vols reservar un allotjament, has d'avisar l'amfitrió abans de l'inici de l'experiència.
Piscivegetariana
Sense soja
Al·lèrgia al marisc
Vegetariana
Al·lèrgia al peix

Coses que cal saber

Política de cancel·lació

Pots cancel·lar una experiència i rebre'n el reembossament íntegre fins a 24 hores després d'haver-la reservada o quan faltin un mínim de 7 dies perquè comenci.

Requisits per als hostes

Hi poden participar fins a 10 viatgers amb una edat mínima de 15 anys. Els pares i mares també poden venir amb els seus fills menors de 2 anys.