Salta

New York Times Tastes of the Left Bank

New York Times Tastes of the Left Bank

13 avaluacions
Durada
4 hores
Mida del grup
Fins a 8 persones
Inclou:
Drinks, Food
Idiomes de l'amfitrió
Anglès

New York Times Tastes of the Left Bank

New York Times Tastes of the Left Bank

13 avaluacions
Durada
4 hores
Mida del grup
Fins a 8 persones
Inclou:
Drinks, Food
Idiomes de l'amfitrió
Anglès

Què faràs?

You'll start the experience by visiting the unique “cabinet de curiosités” by Deyrolle, a taxidermist boutique and have a little chat with the house taxidermist about his unique work. Then you'll learn what the Parisian art of "flâner", casually strolling along the Seine river banks. We will then head to the chocolate concept store Un Dimanche à Paris, meet with the managers and chefs and taste their delicious hot chocolate and pastries. We'll explore some more of the vibrant tangled streets of Saint-Germain before heading to Pierre Hermé, the “Picasso of pastries”, who won the award for the world’s best pastry chef in 2016 to try a macaron. After strolling through the stunning Luxembourg garden we will walk to Cire Trudon, the former royal wax factory to smell their candles and perfumes, and guess the natural scents they emit. Finallly we will stop in the covered market of Saint-Germain to experience the Parisian art of apéritif with a glass of wine and a platter of truffle cheese and cured meats.

El teu amfitrió

Doina, Emilie, Vivien, Lena & Tim

Doina, Emilie, Vivien, Lena & Tim

We're a team a local Parisian working as tour guides in our beloved city of Lights! What we love? To show you Paris, its beauty and famous sights, but also to unveil some lesser known secrets of the French capital that only locals know: hidden garden, tucked-away squares and secret passages! We have all different background : Emilie a theatre director, Arthur an actor and world champion of footbag, Vivien a history bluff, Tim a writer, Doina a NGO worker, Lena & Eugenia a photographer & Paul an aircraft pilot! Despite this diversity we all share the same passion for our city of Paris!

Què s'hi inclou?

Food
1 macaron, 1 award-winning pastry, 1 small platter of truffle cheese & cured meat
Drinks
- 1 hot chocolate - 1 glass of wine

Avaluacions dels hostes

Secció de navegació per a les pàgines d'avaluacions

On aniràs?

- Deyrolle, a fantastic historic taxidermy store - Un Dimanche à Paris, fabulous pastry shop and chocolate expert - Pierre Hermé, the "Picasso of pastries", voted the best pastry chef in the world in 2016 - the Luxembourg garden, possibly the most iconic Parisian park - Cire Trudon, the former royal wax manufacture, still selling scented candles - Marché couvert Saint-Germain for a glance at a historic typical Parisian market

Disponibilitat

Estalvia un 20 % si fas reserves amb 2 setmanes d'antelació. 

Coses que cal tenir en compte

Política de cancel·lació

Per rebre un reembossament íntegre, has de fer la cancel·lació amb un mínim de 7 dies d'antelació a la data d'inici de l'experiència o bé durant les 24 hores següents al moment de fer la compra.

Política de comunicació

Fes servir sempre la plataforma d'Airbnb per comunicar-te Per tal de protegir el teu pagament, no enviïs mai cap transferència bancària ni et comuniquis fora del lloc web o l'aplicació d'Airbnb.

Requisits per als hostes

Hi poden assistir fins a 8 hostes de més de 18 anys.

Alcohol

Aquesta experiència implica el consum d'alcohol. Només se serviran begudes alcohòliques als participants que tinguin l'edat legal mínima per beure.

Més suggeriments

Please wear comfortable walking shoes, and bring an umbrella for rainy days.
Doina, Emilie, Vivien, Lena & Tim
New York Times Tastes of the Left Bank
13 avaluacions
Des de €100/persona
13 avualuacions
Des de €100/persona