Salta
degustació gastronòmica

The Gluten-Free Boulangerie

The Gluten-Free Boulangerie

Duration:3 experiències en 1 dia
Includes:Menjar i Equipament
Languages:S'ofereix en Anglès

Informació sobre l'amfitrió

A chef & writer specializing in gluten-free, dairy-free, and vegan cooking and baking, I hold degrees from Le Cordon Bleu, trained at a Michelin kitchen in Paris, and host my own show, "Bubble Child."
Erica
Erica
Erica
Erica

Avaluacions dels hostes

Secció de navegació per a les pàgines d'avaluacions

On aniràs?

We'll be cooking in the Bubble Child kitchen, which you can see on recent videos at Bubblechild.com. I love showing you how to cook like a pro in your own domestic kitchen, as it's not like all of us have commercial kitchens to access!

Coses que cal tenir en compte

Política de cancel·lació

Per rebre un reembossament íntegre, has de fer la cancel·lació amb un mínim de 7 dies d'antelació a la data d'inici de l'experiència o bé durant les 24 hores següents al moment de fer la compra.

Política de comunicació

Fes servir sempre la plataforma d'Airbnb per comunicar-te Per tal de protegir el teu pagament, no enviïs mai cap transferència bancària ni et comuniquis fora del lloc web o l'aplicació d'Airbnb.

Requisits per als hostes

Hi poden assistir fins a 8 hostes de més de 18 anys.

Més suggeriments

If you have long hair think about bringing something to tie it back for the best kitchen protocol. Also wear close-toed shoes and avoid white silk or other materials that are difficult to clean.
Erica
The Gluten-Free Boulangerie
21 avaluacions
€47/persona
21 avualuacions
€47/persona