Salta
degustació gastronòmica

BALSAMIC VINEGAR FOOD EXPERIENCE

degustació gastronòmica

BALSAMIC VINEGAR FOOD EXPERIENCE

145 avaluacions
29 hostes recents han dit que és una experiència d'aquelles que només vius un cop a la vida
Durada
2 hores
Mida del grup
Fins a 8 persones
Inclou:
Menjar
Idiomes de l'amfitrió
Anglès, Italià
degustació gastronòmica

BALSAMIC VINEGAR FOOD EXPERIENCE

degustació gastronòmica

BALSAMIC VINEGAR FOOD EXPERIENCE

145 avaluacions
29 hostes recents han dit que és una experiència d'aquelles que només vius un cop a la vida
Durada
2 hores
Mida del grup
Fins a 8 persones
Inclou:
Menjar
Idiomes de l'amfitrió
Anglès, Italià

Què faràs?

Nonantola (Campazzo) in The province of Modena,(Maranello FERRARI CAR -20 min) about half an hour in the Northwest of Bologna,(DUCATI MOTORBIKE,35 min, LAMBORGHINI CAR 10 min) is the only and exclusive area in the world where Aceto Balsamico Tradizionale di Modena (ABTM D.O.P.) is produced, a traditional Emilian cuisine made with Cooked grape must, natutally fermented and vinegarizated, nothing is added and then aged for at least twelve(12) years or Twenty five (25) and until fifty years or more. You will be immersed in a tasting experience (10 different kinds of aged vinegar) and understanding of the aging process of this masterpiece of Italian culinary tradition. On request IN ADVANCE (2 days at least) at the end of the visit you could taste the flavours of traditional balsamic vinegar of Modena in typical dishes (crescentine, prosciutto, salame, formaggio, Parmigiano Reggiano, vino, frittata, fragole, caffè, liquore) and you could buy a Giugiaro bottle of 100 ml of 12 or 25 years old vinegar, both at a special price

El teu amfitrió

Guido

Guido

Two generations of Traditional Balsamic Vinegar's P.D.O. (Protected Denomination of Origin) Producers. Just a Passion,Tradition of my Family started in 1968 when I was Born: Infact when a Child borns in a Family the father goes to buy the Set of Barrels for the new Baby..this will be the gift for his marriage after 20,30 years..

Què s'hi inclou?

Menjar
BALSAMIC TASTINGS SPARKLING WINE,FRESH WATER(welcoming time)PARMIGIANO REGGIANO 24 MONTHS, STRAWBERRIES OR ICE CREAM with…

Fotos dels hostes

Avaluacions dels hostes

Secció de navegació per a les pàgines d'avaluacions

On aniràs?

After parking the visitors can enjoy the visit the place where I keep my barrels for my aged Balsamic Vinegar(Acetaia), located 20mt from the main building.... and start to enjoy Balsamic Vinegar......

Disponibilitat

Coses que cal tenir en compte

Política de cancel·lació

Per rebre un reembossament íntegre, has de fer la cancel·lació amb un mínim de 7 dies d'antelació a la data d'inici de l'experiència o bé durant les 24 hores següents al moment de fer la compra.

Política de comunicació

Fes servir sempre la plataforma d'Airbnb per comunicar-te Per tal de protegir el teu pagament, no enviïs mai cap transferència bancària ni et comuniquis fora del lloc web o l'aplicació d'Airbnb.

Requisits per als hostes

Hi poden participar fins a 8 viatgers de totes les edats. no special activities are requested

Més suggeriments

The aging process requires cold temperatures in winter and hot in summer so be prepared with the appropriate equipment. Don't forget the photo/video camera.
Guido
BALSAMIC VINEGAR FOOD EXPERIENCE
145 avaluacions
Des de €35/persona
145 avualuacions
Des de €35/persona