Salta
classe de cuina

Fish butchery / Sashimi class

Fish butchery / Sashimi class

Duration:Total: 2 hores
Includes:Menjar i Equipament
Languages:S'ofereix en Anglès

Informació sobre l'amfitrió

Tomomi, I am a chef at Lorimer Kyoto.  Cooking is my life and has changed my life in many ways. I have worked in kitchens in Osaka, NYC (Manhattan, Brooklyn) and now in Kyoto Lorimer. I would be happy to introduce Japanese food culture to people from all over the world.  Born and raised in New York, Jeremy previously worked as a professional chef in NYC. He moved to Japan a year ago with the…
Tomomi, Jeremy
Tomomi, Jeremy
Tomomi, Jeremy
Tomomi, Jeremy

Què farem

This class will give you the knowledge and confidence to take a whole fish home and make sashimi yourself. You will experience how to breakdown a fresh whole fish from the Kyoto central fish market with a Japanese knife made in Osaka. You will also explore several techniques used in preparing raw fish in Japanese professional restaurants such as yubiki (hot water), yakishimo (torch) and kobujime…

Què inclou

Menjar
Sashimi, rice, miso soup
Equipament
Knife and fish

Què cal portar?

Your passion on eating delicious fish
Your friends to join with you. It's more fun that way.

Fotos dels hostes

Avaluacions dels hostes

Secció de navegació per a les pàgines d'avaluacions

On seràs?

Originally from Brooklyn, NY, I invite you to enjoy hands on fish buchery and sashimi making class, at Lorimer Kyoto, my renovated Machiya style home. This store is inspired my other stores in Brooklyn, NY called Okonomi/YUJI Ramen and Osakana. Brooklyn soul meets Japanese tradition at Lorimer Kyoto.

Propera disponibilitat

divendres, 19 de juliol    De 12:30 a 14:30.
€77 per persona
Queden 2 places d'un total de 2

Factors que has de tenir en compte

Política de cancel·lació

Des del moment de fer la reserva, disposes de 24 hores per cancel·lar una experiència i rebre'n el reembossament íntegre.

Política de comunicació

Fes servir sempre la plataforma d'Airbnb per comunicar-te Per tal de protegir el teu pagament, no enviïs mai cap transferència bancària ni et comuniquis fora del lloc web o l'aplicació d'Airbnb.

Requisits per als hostes

Hi poden assistir fins a 2 hostes de més de 18 anys.
Tomomi, Jeremy
classe de cuina
Fish butchery / Sashimi class
89 avaluacions
€77 per persona
89 avualuacions
€77 per persona