Salta
Cuina

Slow Food-Sourdough bread & pizza

Cuina

Slow Food-Sourdough bread & pizza

8 avaluacions
Durada
5 hores
Mida del grup
Fins a 6 persones
Gastronomia
Italià
Idiomes de l'amfitrió
Anglès
Cuina

Slow Food-Sourdough bread & pizza

Cuina

Slow Food-Sourdough bread & pizza

8 avaluacions
Durada
5 hores
Mida del grup
Fins a 6 persones
Gastronomia
Italià
Idiomes de l'amfitrió
Anglès

Què faràs?

You magically will be able to turn flours into a beautiful , healthy , digestible sourdough bread and pizza made with selected heritage organic flours locally produced and an old starter that I have been using since 2010. You will learn the difference between a wild starter and commercial yeasts, you will know about nutritional properties of flours, how to choose them, you will learn kneading and bread folding techniques. For special pizza toppings, we shall go directly in the vegetable garden of the farm to pick your favourites! As an "aperitivo" you will taste our production olive oil with some other goodies and wine . While the bread will be baking in the oven, we'll be eating a delicious pizza altogether al fresco. It will be fun & flour for one day! Escape the summer hot air of Florence for one night and enjoy the fresh air and beauty of Tuscan hills. You will go back home with your bread, our wild yeast , recipe and much more awareness on food. Infact Food in order to be a quality food should be good, clean and fair and in this class you will see food not only as a passion but also from another point of view that is one of the main reasons of nowadays' carbon emissions. So this class is meant not only to give you technical tips but also some ideas to think about when you will be back home. .. Ready for a healthy SLOW bread and pizza?

Cuina

Cuina

a les experiències a Airbnb
  • Amants de la cuina

    Aprèn a cuinar receptes tradicionals i escolta les històries personal dels amfitrions locals.

  • Racons íntims

    Comparteix un àpat en espais únics, des de granges privades fins a terrasses secretes amb vistes.

  • Verificades per Airbnb

    Revisem totes les experiències per comprovar que ofereixen tradicions culinàries autèntiques.

El teu amfitrió

Llegeix més sobre Francesca

Francesca

I have been welcoming Airbnb guests since 2013 and a super host since then. I make bread for all of my guests and many times I made it with them. As an active member of Slow Food movement, I keep myself updated with everything related to gastronomy. I have been running the farm since 2009, I grow my vegetables and olive trees. I’m passionate about healthy farm to table food, I think that our health depends on what we eat and that food can be our medicine only if it is good, clean and fair. I would like to share with you my experience and knowledge. Come and visit me!

En col·laboració amb Slow Food

Aquesta experiència segueix els principis de Slow Food, que garanteix que la gastronomia sigui deliciosa, a més de responsable amb el medi ambient i les persones.

Slow Food és una organització global de base comunitària que es va fundar el 1989 per prevenir la desaparició de cultures i tradicions gastronòmiques locals, així com per contrarestar la propagació de la cultura del menjar ràpid. Des dels seus inicis, s'ha convertit en un moviment mundial que treballa per garantir que tothom tingui accés a una alimentació bona, saludable i justa. La teva aportació, a més de donar suport a l'amfitrió, ajudarà Slow Food a implementar projectes arreu del món per potenciar les comunitats locals, promoure els agricultors i productors artesans i donar suport també als horts escolars i als projectes educatius.

Aquesta és una experiència solidària i el 100 % de l'import que paguis per reservar-la es destinarà a Slow Food.

Què s'hi inclou?

Menjar
You will eat sourdough pizza made with organic heritage flours with our delicious extra virgin olive oil and organic farm to…
Begudes
We'll offer an ice-breaking coffee and finally you can eat your pizza with a local delicious organic wine.
Equipament
You will be given an apron and all the tools to make bread and pizza - don't need to bring anything . Apron is on sale if you…

Fotos dels hostes

Avaluacions dels hostes

Secció de navegació per a les pàgines d'avaluacions

On aniràs?

You will spend half day in our organic farm on the hills of Florence surrounded by olive groves. The design of the kitchen where you will be working is unique and is a perfect match of modern and rustic elements. It is an off grid timberframe barn. We shall bake the pizza in a 18th century-old wood oven located in the rural stone house . You will pick your favorite pizza toppings directly from our organic garden (from July to September).

Coses que cal tenir en compte

Preferències dietètiques

Si ho sol·licites, l'amfitrió pot atendre les necessitats dietètiques que es detallen. Si també vols reservar un allotjament, has d'avisar l'amfitrió abans de l'inici de l'experiència.
Al·lèrgia als fruits secs de closca
Al·lèrgia als fruits secs de closca
Al·lèrgia al peix
Al·lèrgia al peix
Règim sense soja
Règim sense soja
Al·lèrgia als cacauets
Al·lèrgia als cacauets
Sense lactis
Sense lactis
Al·lèrgia al marisc
Al·lèrgia al marisc
Règim sense ous
Règim sense ous
Vegetarià
Vegetarià
Vegà
Vegà
Règim piscivegetarià
Règim piscivegetarià

Política de cancel·lació

Pots cancel·lar una experiència i rebre'n el reembossament íntegre fins a 24 hores després d'haver-la reservada o quan faltin un mínim de 7 dies perquè comenci.

Política de comunicació

Fes servir sempre la plataforma d'Airbnb per comunicar-te Per tal de protegir el teu pagament, no enviïs mai cap transferència bancària ni et comuniquis fora del lloc web o l'aplicació d'Airbnb.

Requisits per als hostes

Hi poden participar fins a 6 viatgers amb una edat mínima de 10 anys. Cada hoste és responsable d'entendre els ingredients que es faran servir i de comunicar les al·lèrgies o les restriccions dietètiques a l'amfitrió. Els hostes també han de tenir en…

Alcohol

Aquesta experiència implica el consum d'alcohol. Només se serviran begudes alcohòliques als participants que tinguin l'edat legal mínima per beure.

Més suggeriments

Wear comfortable clothes and shoes and take with you a sweater. You should buy a 2 way ticket (around 10 euro) from Central Florence to Incisa station : it's a direct 45 minute train .
Francesca
Slow Food-Sourdough bread & pizza
8 avaluacions
€75 per persona
8 avualuacions
€75 per persona